Марикад Арго (лецитин, омега 3,6, для серця, судин, атеросклероз, гіпертонія, варикоз, імунітет, інфаркт)
Оригінальна продукція Арго! Низькі ціни! Безкоштовна доставка по Україні!
+38 063 065 87 17
+38 096 70 111 26
+38 050 07 10 360
ДИСКОНТНА КАРТА дає перевагу купувати ВСЮ продукцію КОМПАНІЇ АРГО зі знижкою до 30%
Марикад
Основа продукту ― ікра морських їжаків ― володіє унікальними властивостями сповільнювати процеси старіння, стимулювати імунітет і кровотворення. Активні речовини ікри морських їжаків підвищують фізичну і розумову працездатність, потенцію, нормалізують водно-сольовий і ліпідний обмін. Марикад насамперед покращує стан серця і судин і подовжує роки активного життя. МАРИКАД ― шлях до здоров'я і довголіття.
Новинка з гідролізатом ікри морських їжаків. Джерело поліфенолів, флавоноїдов, додаткового джерела розчинних харчових волокон, містить антоціани.
Склад. Маристим (гідролізат ікри морських їжаків); сухі екстракти трави манжетки, трави зизифоры, ягід аронії, виноградних кісточок, аеросил (Е 551).
Властивості
Маристим (гідролізат ікри морських їжаків) володіє унікальними властивостями сповільнювати процеси старіння, стимулювати імунітет, кровотворення, захищати від впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища. В його складі містяться ліпіди, жирні кислоти, сиалогликолипиды, каротиноїди, вітаміни С, В1, В2, В12, К, РР і ін, амінокислоти, нуклеїнові кислоти, макро - і мікроелементи (йод, залізо, кобальт, мідь і ін). Комплекс речовин з ікри морських їжаків забезпечує потужну антиоксидантну дію, нормалізує обмін холестерину, регулює процеси тромбоутворення, активує процеси кровотворення, в тому числі після застосування протипухлинних засобів. Біологічно активні речовини ікри морських їжаків підвищують фізичну і розумову працездатність, зміцнюють м'язи і кістки, нормалізують водно-сольовий обмін.
Екстракт зизифоры сухий містить ефірне масло, в склад якого входять пулегон, ментол, изоментол, тимол та інші компоненти, близькі по структурі до ментолу; фенольні сполуки (у тому числі флавоноїди). Рослина застосовується при захворюваннях серцево-судинної системи: стенокардії, гіпертонії. Покращує коронарний кровообіг.
Екстракт манжетки сухий містить флавоноїди (глікозиди лютеолина, кверцетину та апігеніну), фенолкарбонові кислоти та їх похідні (лутеоновая і елагова кислоти, дубильні речовини, полісахариди, мікроелементи, вищий аліфатичний вуглеводень триаконтан, ліпіди (гліцериди пальмітинової і стеаринової кислот). Флавоноїди манжетки знижують в'язкість крові, що важливо для профілактики і лікування захворювань серцево-судинної системи. Манжетка корисна при стенокардії, у профілактиці та лікуванні інфаркту міокарда, гіпертонії та інших захворювань, пов'язаних з ризиком утворення тромбів.
Екстракт виноградних кісточок містить жирну олію, дубильні речовини і значна кількість пикногенола, головною складовою частиною якого є катехіни. Пікногенол позитивно впливає на стан шкіри, зміцнює кровоносні судини, зменшує набряки, покращує зір, знижує ризик виникнення атеросклерозу.
Екстракт ягід аронії містить Р-вітамінний комплекс (до 200 мг%), що складається з флавоноїдів (рутин, кверцетин, гесперидин), катехінів, антоціанів і аскорбінової кислоти (до 100 мг %). Крім того, аронія містить полісахариди, каротиноїди, органічні кислоти, дубильні речовини, молібден, марганець, мідь, бор, йод, магній, залізо. У м'якоті плодів виявлено до 40 мг% йоду. Плоди аронії мають спазмолітичні, гіпотензивні, капилляроукрепляющими, сечогінними, жовчогінними, протисклеротичні властивості.
Рекомендації по застосуванню
Рекомендується в комплексній терапії і для профілактики:
- серцево-судинних захворювань (нейроциркуляторної дистонії, гіпертонії, стенокардії, у реабілітаційному періоді після інфаркту міокарда);
- венозної недостатності, інших захворювань судин;
- після перенесених операцій на судинах;
- атеросклерозу, гіперхолестеринемії.
Спосіб застосування: дорослим 2 капсули 3 рази в день під час їжі. Тривалість прийому 3-4 тижні. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітність, годування груддю.
Форма випуску: пластмасовий флакон, содержащий90 капсул по 0,5 г
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при температурі не вище + 25°С.
ЄЖИ ТЕЖ МЕЧАТ ІКРУ
ЛІКАР ПОЯСНЮЄ
Н.В. Мигилева, лікар-консультант ТОВ «Биолит»
І це абсолютна правда ― єжи теж мечуть ікру. Тільки не ті, звичні для нас, їжачки, які живуть в лісі і згортається у колючий, фыркающий клубок. Метають ікру морські їжаки. В Японії цей делікатес є одним із символів здоров'я нації вже протягом кількох століть. Жителі Японії щорічно споживають близько 500 тонн ікри морського їжака ― і в чистому вигляді, і у вигляді доповнення до різних страв, і у вигляді харчових добавок. Японці називають це зілля не інакше як «морським женьшенем». З легкої руки жителів Країни висхідного сонця ікра їжаків увійшла в моду і у нас, і насамперед привернула до себе інтерес вчених. Фахівці не без підстав вважають, що містяться в ікрі їжаків біологічно активні речовини нормалізують кров'яний тиск, підвищують потенцію, виводять радіонукліди з організму. Ученими доведено, що вживання в їжу ікри морського їжака підвищує опірність організму до різного роду інфекцій, допомагає при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, зменшує небажані наслідки при променевій терапії, покращує функції серцево-судинної системи, щитовидної та статевих залоз.
Хімічний склад ікри морських їжаків був вивчений вченими Тихоокеанського інституту біоорганічної хімії ДВ РАН і ТИНРО і представлений у багатьох наукових публікаціях, патентах і дисертаційних роботах. Виявилося, що ікра морських їжаків буквально нашпигована біологічно активними речовинами, вітамінами і мікроелементами. Вони відновлюють обмінні процеси в організмі, підвищують розумову і фізичну працездатність, статеву активність, уповільнюють процеси старіння. Речовини, що містяться в ікрі, діють на організм вибірково, видаляючи з організму хворі клітини, насамперед — ракові. А мембрану здорових клітин роблять більш проникною для необхідних життєво важливих елементів, ніби чистять. В результаті людина стає працездатні, бадьоріше, активніше. Але найбільше привернуло інтерес дослідників наявність в ікрі морського їжака незамінних поліненасичених жирних кислот і, насамперед так званих Омега-3 і 6.
Не секрет, що проблеми зростання кількості серцево-судинної патології в сучасному суспільстві пов'язані з хронічним стресом і «хворобою цивлизации» атеросклерозом. Встановлена чітка взаємозв'язок між кількістю незамінних жирних кислот в тканинах організму і ступенем звуження серцевих артерій внаслідок відкладень холестерину. Тобто чим більше незамінних жирних кислот, особливо Омега-3, які споживає людина, тим менше заблоковані його артерії. Іншими словами, ці кислоти, знижуючи рівень «поганого» холестерину і тригліцеридів в крові, запобігають розвитку атеросклерозу. Крім того, вони зменшують ризик утворення тромбів і регулюють роботу серця і судин. Омега-3 і 6 жирні кислоти беруть участь в утворенні гормонів і посилюють їх дію, сприяють нормальному функціонуванню залоз внутрішньої секреції, в першу чергу надниркових та щитовидної залози, зменшують процеси запалення в органах і тканинах, підвищують стресостійкість організму. Цікавий і той факт, що ці речовини є будівельним матеріалом для клітин, у тому числі клітин мозку, покращують роботу нервової системи, служать джерелом енергії, зміцнюють імунітет і знімають алергічні реакції. Крім того, жирні кислоти Омега-3, 6, 9 є потужними гепатопротекторами і входять у склад ряду спеціальних препаратів для захисту печінки. Крім прямої дії на захист печінки, вони допомагають їй управляти рівнем холестерину в організмі, що також веде до поліпшення роботи серця і судин. Недолік цих кислот в організмі проявляється в сухості волосся, екземі, лупи, каменях у жовчному міхурі, варикозному розширенні вен. Вчені компанії «Биолит», вивчивши накопичений практичний досвід використання екстракту морського їжака, вирішили схрестити його не з вужем, а об'єднати з екстрактами алтайських рослин відповідного складу і дії. Таким чином з'явився новий продукт під назвою МАРИКАД. До його складу, крім гідролізату ікри морських їжаків, увійшли відомі за своїм оздоравливающему дії на серце і судини екстракти зизифоры, манжетки, виноградних кісточок і аронії. Вони додатково надають гіпотензивну, сосудоукрепляющее та протинабрякову дію, сприяють відновленню нормального серцевого ритму, покращують живлення і обмінні процеси в серцевому м'язі, проявляючи синергетичний ефект.МАРИКАД показаний як в комплексній терапії, так і для профілактики:
- серцево-судинних захворювань (гіпертонія, стенокардія, стану після інфаркту міокарда, інсульту);
- нейроциркуляторної (вегетосудинної) дистонії;
- венозної недостатності, варикозної хвороби, артеріїту, тромбофлебіту, васкуліту та інших захворювань судин, а також після перенесених операцій на судинах;
- атеросклерозу, гіперхолестеринемії.
Хімічний склад гідролізату ікри морських їжаків
Ікра морських їжаків містить цілий арсенал БАР (біологічно активних речовин). Властивості поліненасичених жирних кислот, частка яких в гідролізаті ікри становить 30%, ми вже відзначали. Але склад екстракту їжаків цим не обмежується. Встановлено, що ліпіди (жири) ікру морського їжака містять фосфоліпіди, особливо лецитин, який життєво необхідний кожній клітині нашого організму. Лецитин є одним з основних компонентів клітинних мембран, а також захисних оболонок головного мозку, м'язових і нервових клітин. Лецитин грає найважливішу роль в підтримці функцій головного мозку. По-перше, він необхідний для синтезу ацетилхоліну, найважливішого нейромедіатора людського організму, брак якого призводить до погіршення пам'яті і зниження розумової і психічної активності. А по-друге, лецитин бере активну участь в правильній і своєчасній передачі нервових імпульсів, сприяє зменшенню нервової збудливості. Лецитин допомагає організму виробляти енергію і підвищує працездатність, покращує забезпечення клітин киснем. Крім того, лецитин благотворно впливає на функцію печінки, діючи як гепатопротектор і детоксикант, сприяє виведенню надлишків холестерину і засвоєнню жиророзчинних вітамінів A, D, Е і К, а також покращує функцію жовчного міхура, сприяє відтоку жовчі і поліпшенню перистальтики кишечника.
Частка білків в ікрі їжаків становить 18-20 %. Це легко і швидко засвоювані білки, що містять широкий набір амінокислот, у тому числі і весь спектр незамінних амінокислот, які щодня необхідні людині для забезпечення процесів життєдіяльності. Зокрема, фенілаланін покращує передачу нервового імпульсу між клітинами, а отже, поліпшує зір, пам'ять і увагу. Він переходить в організмі в особливі «енергійні» гормони ― норадреналін і допамін, а значить, людина стає бадьоріше і активніше, підвищується його життєвий тонус. Экстрактикрыморскихежейсодержитбольшое кількість рідкісних мікроелементів в легкозасвоюваній формі, в тому числі йод, який необхідний для роботи щитовидної залози; кобальт, мідь та залізо ― безпосередні учасники процесів кровотворення. Склад ікри багатий вітамінами А, Е, D, РР, С, К1, вітамінами групи В і іншими.
Завдяки своєму складу ікра морських їжаків надає могутню антиоксидантну та імуномодулюючу дію, регулює всі види обмінів в організмі і поповнює дефіцит необхідних нутрієнтів. Вся ця «фабрика здоров'я» буде надійно підтримувати ваші молодість і довголіття у складі нового комплексу МАРИКАД.
Основні | |
---|---|
Виробник | Argo |
Країна виробник | Польща |
Кількість в упаковці | 90 шт. |
Форма випуску | Капсули |
- Ціна: 1 349,60 ₴